Gogosi ineluse

de pity19 in Dulciuri, 7 Apr 2014 | 3017 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina ,
  • 2 lg zahar ,
  • o lg sare , un cub drojdie ,
  • 2 oua,
  • apa calda ,
  • zahar pudra ,
  • finetti .
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi ineluse:

Maiaua :

Intr-un vas punem faina , sarea , zaharul , cele doua oua batute , drojdia dizolvata in putina apa calda , si amestecam bine cu telul ;

Daca mai este nevoie adaugam apa sau faina , pana devine un aluat pufos ; Luam vasul si dam la caldura cca 60 de minute ; Dupa ce a odihnit aluatul , pudram masa de lucru cu putina faina , rupem din aluat , intindem cu sucitorul , cu un pahar cu gura rotunda dam forma,apoi luam un paharel mai mic , si dam forma rotunda in mijlocul cercului ;

Luam o tigaie , punem ulei si dam la incins ;

Cand uleiul este incins , adaugam inelusele , le lasam la copt pana se rumenesc frumos pe ambele parti , apoi punem cerculetele la copt ; Cand sunt coapte bine , le scoatem pe un servetel de hartie , pudram cu zahar praf!

TIPS-URI

1

Am servit cu finetti!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi ineluse" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosele fragede