Gogosi ineluse

de pity19 in Dulciuri, 7 Apr 2014 | 3195 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina ,
  • 2 lg zahar ,
  • o lg sare , un cub drojdie ,
  • 2 oua,
  • apa calda ,
  • zahar pudra ,
  • finetti .
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi ineluse:

Maiaua :

Intr-un vas punem faina , sarea , zaharul , cele doua oua batute , drojdia dizolvata in putina apa calda , si amestecam bine cu telul ;

Daca mai este nevoie adaugam apa sau faina , pana devine un aluat pufos ; Luam vasul si dam la caldura cca 60 de minute ; Dupa ce a odihnit aluatul , pudram masa de lucru cu putina faina , rupem din aluat , intindem cu sucitorul , cu un pahar cu gura rotunda dam forma,apoi luam un paharel mai mic , si dam forma rotunda in mijlocul cercului ;

Luam o tigaie , punem ulei si dam la incins ;

Cand uleiul este incins , adaugam inelusele , le lasam la copt pana se rumenesc frumos pe ambele parti , apoi punem cerculetele la copt ; Cand sunt coapte bine , le scoatem pe un servetel de hartie , pudram cu zahar praf!

TIPS-URI

1

Am servit cu finetti!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi ineluse" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Gogosi "Petit chinois"