Iahnie de fasole

de Panacris in Mancaruri de post, 10 Iul 2012 | 4519 vizualizari

 

O mancarica traditionala simpla si gustoasa!:)

 

INGREDIENTE

  • fasole boabe 500 g.,
  • ceapa galbena 2 bucati,
  • morcovi 3 bucati,
  • sare iodata,
  • foaie de dafin 1 bucata,
  • cimbru,
  • rozmarin,
  • boia de ardei dulce.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole:

Fasolea se alege si se pune in apa rece, de seara pana dimineata. Se scurge de apa si se pune la fiert, in oala cu presiune, impreuna cu ceapa si morcovii, cca. 30 de minute, asezonata de sare, boia, cimbru, roamarin si foaia de dafin.

Se serveste simpla sau acompaniata de carnati afumati si neaparat muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

BuburuzaBubu 1

11.07.2012, 08:26

buuna tare

laura_n 1

11.07.2012, 14:16

imi place ca are si legume prin ea, o bunatate

Panacris 1

11.07.2012, 15:23

Multumesc pentru aprecieri!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]