Icre

de geoline in Aperitive / Garnituri, 4 Mar 2015 | 4026 vizualizari

 

De obicei fac icrele cu gris, insa de data aceasta am zis sa incerc o alta varianta si parca mi au placut mai mult asa. Plus ca necesita un timp mai mic de preparare.

 

INGREDIENTE

  • 50 g icre
  • un praf de sare
  • zeama de la o jumatate de lamaie mica
  • 200 ml ulei
  • 2 felii de paine inmuiate in lapte
  • o jumatate de ceapa mica tocata marunt
  • 3 linguri apa minerala
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Icre:

Punem intr un castron icrele si praful de sare si incepem sa mixam. Turnam uleiul putin cate putin pentru a nu se taia, iar dupa ce am pus jumatate din cantitatea de ulei, adaugam feliile de paine bine stoarse si mixam in continuare. Turnam si din zeama de lamaie, mai adaugam ulei, iar spre final adaugam si apa minerala in functie de ce constienta dorim. Tocam ceapa marunt si o adaugam. 

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Apa minerala face ca icrele sa devina mai pufoase

Daca ti-a placut reteta noastra "Icre" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 ''Amorul fructelor de`o vara''

ieri la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitive la minut