Icre cu iaurt Godina

de violeta30 in Aperitive / Garnituri, 7 Mar 2016 | 5610 vizualizari

 

De cand am facut aceasta reteta nu am mai facut icre cu gris sau cu paine. Sunt delicioase si mult mai pufoase.

 

INGREDIENTE

  • 3 linguri de icre sarate
  • ulei
  • 1 lingurita de iaurt
  • 1/2 lingurita de mustar
  • suc de lamaie
  • 1 ceapa tocata fin
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Icre cu iaurt Godina:

Se pun icrele intr-un castron, se adauga mustarul, sucul de la o lamaie - treptat si se freaca cu ulei pana se obtine volumul dorit. La sfarsit adaugam iaurtul si ceapa tocata fin.

Se servesc cu rosii sau castraveti.

S-aveti pofta !

Daca ti-a placut reteta noastra "Icre cu iaurt Godina" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

pe 18.08 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Foietaj Godina cu telemea si cascaval