Iepure cu cartofi la cuptor

de roxanamiti in Mancaruri cu carne, 8 Feb 2011 | 50935 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g. cartofi,
  • jumate de iepure,
  • 4 linguri de ulei,
  • 3 usturoi cu coaja,
  • rozmarin,
  • boia iute,
  • piper,
  • sare,
  • condimente,
  • o lingura de unt,
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iepure cu cartofi la cuptor:

  •  * amestecam 2 linguri ulei , rozmarinul,piperul,  usturoiul, sarea, condimentele bine si ungem jumatea de iepure(eu am pus picioarele si partea din spate cu multe carne); o punem in tava si  acoperim cu foaie de aluminiu,
  •  * cartofii ii taiem in 4 si ii amestecam cu restul de ulei, untul, boiaua iute, piper, sare si rozmarin; acoperim si tava asta si bagam la cuptot; dupa 40 de minute dam la oparte foiele si mai lasam pana se rumeneste bine bine,
Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]