Legume la gratar cu sos de usturoi

de ralu_river in Mancaruri de legume, 13 Noi 2012 | 10524 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • vinete
  • dovlecei
  • ciuperci champignon
  • cartofi fierti in coaja
  • ulei de masline
  • Mirodenia
  • Sos:
  • - 3-4 catei de usturoi zdrobiti
  • - 2 lgt ulei de masline
  • - o lgt miere
  • - putin suc de lamaie
  • - un iaurt gras
  • - o lg tahini
  • - piper
  • - chilli
  • - cimbru
  • - oregano
  • - busuioc
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume la gratar cu sos de usturoi:

Vinetele si dovleceii se spala, se taie rondele, respectiv pe lung, se sareaza si se lasa 15 minute. Ciupercile se condimenteaza cu Mirodenia, cartofii se curata de coaja. Se incinge o tigaie-gratar, se unge cu putin ulei si se prajesc legumele pe rand.

Pentru sos se amesteca toate ingredientele. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume la gratar cu sos de usturoi" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 600 lei
1099.99 lei
499.99 lei

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Compact Classic

- 1100 lei
2899.99 lei
1799.99 lei

Prima Latte Black

- 600 lei
1399.99 lei
799.99 lei

COMENTARII (5)

Lau 1

13.11.2012, 22:44

gaby_gabytza 1

19.11.2012, 12:15

Dana_Retetegg 1

23.11.2012, 16:57

bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]