Lin la gratar

de Dya Daniela Andrei in Peste, 19 Iul 2011 | 15586 vizualizari

 

Pe cat de simplu, pe atat de gustos!

 

INGREDIENTE

  • 8 bucati de lin
  • condimente: sare si piper
  • o rosie,
  • un ardei iute 
  • lamaie dupa gust
  • mujdei de musturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lin la gratar:

Pestele, curatat si spalat, il condimentam, il ungem cu putin ulei si il punem in cuptorul incins in prealabil, pentru aproximativ 30 de minute. Avem grija sa se rumeneasca bine pe ambele parti. Intre timp, puteti pregati un pui de mamaliga. Ornam cu ardei iute, rosii si servim, fie cu sucul de la o lamaie fie cu mujdei de usturoi.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Lin la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

mamaieelena 1

24.07.2011, 19:34

Bucataras Medi 1

02.08.2011, 13:35

ei bine eu mare amatoare de peste tin sa-ti spun canu am mancat niciodata lin nu stiu ce gust are dar gust acuma de la tine..................... ...........bine mai arata..................

Dya Daniela Andrei 1

02.08.2011, 16:11

multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Novac cu legume la cuptor