Lipie umpluta cu peste afumat si ciuperci

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 19 Iun 2016 | 6007 vizualizari

 

Am facut ciuperci umplute cu aceasta compozitie si de atunci m-am gandit ca ar fi buna si pe lipie. Foarte buna a fost.

 

INGREDIENTE

  • 2 lipii libaneze
  • 4 felii cascaval emmentaler
  • 1 rosie
  • Pentru umplutura:
  • 150g macrou afumat
  • 150g ciuperci
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 ou
  • 2 linguri ulei
  • 100g cascaval
  • 1/2 legatura marar
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Lipie umpluta cu peste afumat si ciuperci:

Ceapa si ciupercile se curata, se toaca marunt si se calesc 10 minute in ulei.

Cand nu mai are zeama de la ciuperci se lasa la racit.

Se amesteca intr-un castron ceapa cu ciupercile, pestele afumat curatat, cascavalul ras, mararul tocat, oul, sare, piper.

Se pune intr-o tigaie mare o lipie si se incalzeste 1 minut.

Se pune pe ea 2 felii de cascaval emmentaler.

Se distribuie uniform umplutura pe toata suprafata.

Se pun felii subtiri de rosie si celelalte 2 felii de cascaval.

Se pune cea de a doua lipie deasupra si se preseaza pe margini sa se lipeasca cascavalul.

Se lasa cateva secunde si se intoarce sa se prajeasca si cealalta lipie.

Se scoate pe un blat de lemn, se portioneaza si se serveste.

Pofta Buna!


 

Daca ti-a placut reteta noastra "Lipie umpluta cu peste afumat si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Torta tramezzino