Macrou vienez

de epurasha2bb in Peste, 24 Mar 2010 | 8402 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pesti Macrou prospeti cu icre
  • 1 ceapa alba
  • 1 cub de unt sarat cu cimbru
  • 1 /2 rosie proaspata
  • sare, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou vienez:

Se curata pestele de intestine si se spala bine interiorul si exteriorul, apoi se despica pe jumatate pana aproape de coada si se apasa usor ca sa se desfaca bine.Se presara sare si piper, se umple cu ceapa tocata marunt, bucatele mici de unt sarat cu cimbru, bucatele de icre si deasupra bucatelele de rosie care se adauga spre sfarsit.

Se unge o tava cu unt si se baga pestii la cuptor cu partea umpluta deasupra si se lasa pana se rumenesc.Nu uitati sa adaugati rosiile si din cand in cand cu lingura turnati deasupra din untul topit in tava.Se servesc cu salata de rucola si andive.


Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou vienez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

epurasha2bb 1

25.03.2010, 08:47

Oana eu l-am gasit la raionul cu lactate la Kaufland.

ionela2682 1

01.06.2010, 17:30

astazi am facut si eu ( dar nu am pus laptii) a fost delicios! super reteta!

epurasha2bb 1

01.06.2010, 18:34

ce drag imi e cand imi face cineva reteta!ma bucur mult ca ti-a placut!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crochete italiene

de RODIMUR 8

ieri la 00:41

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

pe 03.10 la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

pe 03.10 la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

pe 03.10 la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]