Muschiulet de porc invelit in bacon crud la cuptor

de lilik in Porc, 10 Apr 2011 | 12317 vizualizari

 

cam lung titlul.....merita sa-l incercati.

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata muschiulet de porc(400-500 gr)
  • bacon crud(7-8 felii)
  • 1 pahar cu vin alb
  • 2 pahare cu apa
  • 2 ramurele de rozmarin
  • sare,piper
  • 1 cubulet de unt
  • putin oregano(sau ce condimente va plac)
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc invelit in bacon crud la cuptor:

Acoperim bucata de muschi cu baconul si o legam cu ata ca sa nu se desfaca si punem si ramurelele de rozmarin cand legam.Condimentam si punem in tava unde il vom face impreuna cu untul sa se rumeneasca pe toate partile apoi stingem cu vinul,punem si apa,sare si piper daca mai e nevoie si dam la cuptorul incins la 170-180° pana se rumeneste frumos(eu l-am lasat cam 1 ora si jumatate).

Intoarceti muschiuletul pe toate partile si daca scade lichidul din tava mai puneti cate un pahar de vin si unul de apa.

Cand e gata feliti si serviti cu sosuletul format in tava  deasupra si ce garnitura doriti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc invelit in bacon crud la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

lilik 1

13.04.2011, 11:28

Sylvia te servesc cu placere

lilik 1

13.04.2011, 11:30

AlexJ sincer nu stiu cum iese fara vin dar cred ca a-i putea incerca cu supa de zarzavaturi mai ales ca acum se gasesc de toate in toate pietele

adry88 1

07.05.2011, 13:28

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc cu ceapa caramelizata