Orez "usturoiat" cu afumatura si sos picant

de vero_closca in Mancaruri cu carne, 22 Sep 2010 | 8144 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceasca orez spalat in mai multe ape
  • 3 cesti supa de legume
  • 3 linguri ulei
  • 1 capatana usturoi
  • 300 g muschi sau piept afumat(de pui,de porc...de care iti place)
  • 3 ardei kapia rosii
  • 3 rosii mari bine coapte
  • 1-2 ardei iuti
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez "usturoiat" cu afumatura si sos picant:

intr-o craticioara pui 2 linguri de ulei,adaugi orezul si il calesti putin.

stingi cu supa fierbinte,adaugi sare,piper si usturoiul zdrobit si dai la cuptor pentru  20-25 minute.

tai ardeiul julien, afumatura cubulete mai mari si le pui intr-o tigaie sa se caleasca in lingura de ulei .

cand sunt patrunse adaugi rosiile taiate cubulete,ardeii iuti taiati rondele,condimentezi ca sare si piper dupa gust si lasi sa scada putin.

servesti orezul alaturi de sosul picant cu afumatura!

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez "usturoiat" cu afumatura si sos picant" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Slimline Barista

- 500 lei
1699.99 lei
1199.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (11)

Corinuta 1

25.09.2010, 23:58

vai, ce bunatateeee!ar merge si-o bere dupa

elena1988 1

08.02.2011, 13:18

Rahela Velicu 1

22.06.2021, 00:01

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]