Paine Wassa

de Sabina in Piine, 9 Iul 2009 | 17156 vizualizari

 

Pentru cei care doresc sa tina dieta, Wassa inlocuieste cu succes painea alba.

 

INGREDIENTE

  • 300 ml apa calda
  • 2 cani faina integrala
  • 2 cani tarate de grau
  • 3 linguri cereale (grau, ovaz, secara)
  • 1 lingura sare
  • 3 linguri ulei de masline
  • un cub drojdie
  • seminte de in
  • susan(optional)
  • ierburi a la Provence
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine Wassa:

Facem maiaua din drojdie, un praf de sare, o lingura de faina si o ligura apa! Lasam cateva minute la odihnit. Amestecam faina cu cereale, tarate si ieburile de Provence, seminte. Adaugam si drojdia, uleiul de masline, apoi restul de apa framantam si lasam la odihnit 10-30 min! Intindem o foaie (cat de groasa vreti) si taiem patratele. Dam la cuptor pentru aproximativ 20 minute!

Eu pastrez aceaste feliute la frigider si rezista chiar si o saptamana. Am incercat si in combinatie cu salata de patrunjel si a fost de-a dreptul delicioasa. Va propun sa o incercati!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine Wassa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 900 lei
1499.99 lei
599.99 lei

COMENTARII (7)

Sabina 1

09.07.2009, 17:36

Multumesc, Ala! Draga Oana, n-are de ce sa nu mearga si la MP. Numai ca nu trebuie framantata prea mult. Eu doar amestec ingredientele, o las la crescut si hopa in tava!

adry88 1

20.05.2011, 12:11

gaby_gabytza 1

16.09.2011, 17:47

ce bine tiau iesit

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

pe 25.11 la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]