Pangasius pane

de nadina73 in Peste, 18 Iul 2010 | 5175 vizualizari

 

super super bun si gustos

 

INGREDIENTE

  • 1 kg filete de pangasius
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 3 oua
  • faina alba
  • mujdei de usturoi(usturoi,sare,ulei ,samnatana)
  • mamaliguta
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pangasius pane:

Se descongeleaza filetele de pangasius,apoi se sareaza se pipereaza si se taie pt a nu fi prea mari (ma refer pentru  piticii mei ).

Se baut 3 oua bine cu un praf de sare intr-un castronel,iar in altul se pune faina alba .

Se pune ulei intr-o tigaie la incins bine apoi se pun filetele de pangasius date prin ou,faina si iar ou apoi se prajesc.

Sant grozav de bune cu mamaliguta cu mujdei de usturoi.....................ce mai e super bun

Daca ti-a placut reteta noastra "Pangasius pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

nadina73 1

19.07.2010, 03:03

medi stiu portia ta e la rece te astepata sa vi cu georgedar adu si peste

nadina73 1

19.07.2010, 03:03

mena hai la masa uite vine si ina haideti

darzos 1

23.09.2010, 16:26

Poftă bună la PANGASIUS. Vine din Vietnam unde este crescut in crescătorii pe fluviul Mekong - cel mai poluat fluviu din lume. Are in carnea sa, pe lângă hormoni de creştere, o garnitură bogată în metale grele, ceea ce îl face deosebit de "hrănitor".

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
File de pangasius cu salvie si rozmarin