Pasta al pomodoro

de Irina in Spaghete, 9 Dec 2012 | 21157 vizualizari

 

Reteta de paste al pomodoro e foarte usor de pregatit.

 

INGREDIENTE

  • 320 g spaghete
  • 2 linguri ulei de masline extravirgin
  • 1 catel usturoi
  • 1 ceapa mica
  • 1 cutie rosii
  • 10 frunze de busuioc
  • 4 linguri parmezan
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta al pomodoro:

Decojiti ceapa. Tocati ceapa si usturoiul impreuna. Aprindeti aragazul la treapta medie si incingeti vasul Zepter pana indicatorul se afla in zona verde. Adaugati ceapa si usturoiul si caliti-le. Adaugati rosiile, prajiti timp de 20 minute. Condimentati cu sare, piper si frunze de busuioc, dupa gust.

In acelasi timp, in alt vas puneti apa la fiert si pregatiti spaghetele "al dente". Strecurati spaghetele in strecuratoare.

Amestecati spaghetele cu sosul si adaugati parmezan ras.

Reteta advertorial Zepter.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta al pomodoro" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu sos Basilico, Emmentaler si Gouda