Pasta de fasole pestrita cu ceapa si ierburi italiene

de Valclaudia in , 24 Iun 2018 | 2690 vizualizari

 

O grozava pasta tartinabila din fasole cu boia de ardei dulce si ierburi italiene de la Delikat

 

INGREDIENTE

  • 300 gr. fasole pestrita fiarta
  • 2 cepe medii date pe razatoarea fina si scurse bine
  • 30-40 ml ulei de masline
  • sare de Himalaya dupa gust
  • 1 lingurita boia dulce de ardei de la delikat
  • 1/2 lingurita ierburi italiene
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de fasole pestrita cu ceapa si ierburi italiene:

Ceapa se curata, se spala si se trece prin razatoarea fina.

Stoarcem bine ceapa si o punem in recipientul robotului impreuna cu fasolea fiarta, uleiul de masline, sarea, lingurita de boia dulce si ierburile italiene.

Blendam 1 minut toate ingredientele si obtinem o pasta foarte gustoasa pe care o putem servi in zilele de post pe paine prajita alaturi de o salata de legume proaspete.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de fasole pestrita cu ceapa si ierburi italiene" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 ''Amorul fructelor de`o vara''

ieri la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa