Pasta de somon afumat

de laylalala in Somon, 23 Mai 2010 | 5526 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr fasole alba, din conserva, scursa
  • 1 lingura herbes de provence
  • sucul de la ½ lamaie
  • 150 gr somon afumat
  • sare si piper negru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de somon afumat:

Se amesteca toate ingredientele intr-un blender, pana se formeaza un amestec omomgen.Se adauga sare si piper negru dupa gust, apoi se transfera pasta in vasul in care se va servi.Se lasa la rece 30 minute.Se serveste cu paine neagra prajita, biscuiti sarati sau cruditati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de somon afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ostropel de pui fraged și aromat – secretul gustului perfect

ieri la 12:07

Nuci umplute cu cremă de cacao - Deliciul fraged al copilăriei

ieri la 10:53

Banana bread cu afine si nuci

de oanapl 8

pe 21.12 la 20:13

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]