Pasta de ton

de mimmi in Ton, 3 Feb 2011 | 11800 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 conserve ton in ulei,
  • 100 g unt,
  • 1 ceapa,
  • sare
  • piper .
Portii: 15
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de ton:

Tonul se scurge bine.Ceapa se taie marunt. Se amesteca tonul cu untul (la temperatura camerei)si ceapa,se condimenteaza cu sare si piper.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta de ton