Pasta de zahar

de Dea_Dea in Torturi, 27 Mar 2013 | 9514 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 60 ml apa
  • 5 gr gelatina
  • 2 linguri de miere
  • 50 gr ulei de palmier
  • 50 gr amidon
  • 500-600 gr zahar pudra
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de zahar:

Se hidratateaza gelatina in apa, o lasati sa se "umfle" aproximativ 10 minute, apoi o topiti pe aburi (sau in cuptorul cu microunde) impreuna cu mierea,  apoi adaugam uleiul (care ar trebui sa fie in stare semi-solida) si omogenizam.

Intr-un castron punem 2 linguri de zahar praf, amidonul si amestecul de gelatina, miere, ulei si amestecam cu o spatula de silicon. Apoi adaugam treptat restul de zaharul praf si framantam pana nu se mai lipeste pe mana.

Se pune in folie alimentara si se da la frigider de pe o zi pe alta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de zahar" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (15)

Bunica 1

27.03.2013, 17:27

trebuie sa ai rabdare......

Dea_Dea 1

27.03.2013, 18:38

Buni am o rabdare de fier!!
Luana multumesc!!

Rocsi 1

28.03.2013, 10:47

Bravo!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]