Pastrav cu legume

de abetina in , 7 Aug 2018 | 3567 vizualizari

 

"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale".

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati pastrav
  • 1 gogosar rosu
  • 1 rosie mare circa 500 gr
  • 4 cepe potrivit de mari
  • 1 lingurita amestec ierburi cu boia
  • 1 lingurita oregano
  • 1 lingurita sare
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav cu legume:

Se curata pestele, se clateste si se asaza in tava, se adauga peste el gogosarul feliat, rosia felii, ceapa felii, sare, amestec ierburi cu boia, oregano, ulei de masline, 200 ml.apa si se da tava la cuptor iute pana cand se patrund si se intrepatrund gusturile si totul este fiert.

Timp de gatire cam 40 minute.

Sa aveti pofta, dragilor!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]