Pastrav prajit

de MotanLaOale in Pastrav, 31 Mai 2011 | 12946 vizualizari

 

Am incercat multe moduri de preparat pestele dar cel mai bun a fost intotdeauna cel prajit.

 

INGREDIENTE

  • 4 pastravi
  • faina
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav prajit:

Pastravul se curata de solzi si intestine, se taie capetele si se spala foarte bine.

Se presara cu sare si piper si se lasa la rece 30 de minute.

Se scot din frigider si se dau prin faina pe toate partile.

Se incinge uleiul in tigaie si se pun pastravii la prajit.

Se prajesc pe ambele parti la foc mic pana se rumenesc frumos.

Se mananca cu lamaie sau mujdei de usturoi langa o mamaliga sau paine proaspata.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav prajit" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]