Pate din ficat de pui

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 26 Iul 2011 | 4822 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficat de pui
  • 2 cepe mari
  • 5 catei usturoi
  • 100 ml vin(optional)
  • busuioc,sare,amestec de usturoi si piper150 g unt la temperatura camerei
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pate din ficat de pui:

Tocam ceapa si o calim in 100 g unt. Adaugam ficatul spalat si il lasam pana isi schimba culoarea,condimentam cu sare. Adaugam 1 pahar apa,100 ml vin  si usturoiul pisat. Lasam sa fiarba pana scade lichidul. Dupa ce s-a fiert ficatul,il scoatem pe o farfurie si il lasam sa se raceasca. Dupa ce s-a racit il blenduim tot.

Daca nu este destul de subtire(incat sa se poata intinde) mai adaugam 50 g unt. Condimentam cu busuioc,amestec de piper si usturoi si sare daca mai este necesar. Se tine la frigider in borcan.

Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pate din ficat de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (15)

gaby_duceag 1

26.07.2011, 23:22

place

mimmi 1

27.07.2011, 13:29

adry88 1

12.08.2011, 10:49

chiar imi place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pampushki (Plăcinte lipoveneşti cu brânză)