Peste pane cu sos de usturoi si mamaliga

de stefydeea in Peste, 12 Oct 2013 | 5206 vizualizari

 

Desi nu sunt fana peste datorita mirosului si nici nu prea imi place gustul lui chiar daca este foarte sanatos sunt zile in care am pofta de peste si azi am incercat o reteta de peste prajit.

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de peste circa 500 g (eu am avut trunchi de merluciu)
  • faina de grau
  • pesmet
  • 3 oua
  • ulei
  • sare
  • piper
  • putina boia de ardei iute
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste pane cu sos de usturoi si mamaliga:

Mai intai am decongelat pestele si l-am sters de excesul de apa cu un prosop de hartie. Am luat cele 2 bucati si am taiat pe fiecare in 2 si bucatile le am sectionat iar in 2 parti. Am pus in 3 castronase faina de grau ,pesmet si ouale batute. Am sarat, piperat si pestele l-am pudrat si cu putina boia. Fiecare bucata de peste am dat-o prima data prin faina, oua si ultima data pesmetul. Am pus ulei intr-o tigaie si l-am lasat sa se incinga am dat focul mai mic si am pus bucatile de peste si le-am lasat sa se formeze o crusta aurie.

Am servit cu sos de usturoi si o mamaliguta mai moale (nu-mi place tare)

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste pane cu sos de usturoi si mamaliga" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crackers cu mac - Rețeta gustoasă de casă

de RODIMUR 8

ieri la 13:19

Tartă rustică cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 11:08

Cartofi cu ciuperci și bacon - Rețeta gustoasă la cuptor

pe 24.09 la 07:11

Chec cu Oreo și afine - Deliciu pufos și aromat

pe 23.09 la 07:49

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]