Piept de porc rumenit la cuptor

de cristeena20 in Porc, 27 Mai 2013 | 18440 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o bucata mare intreaga de piept de porc cu coaste daca se poate
  • condimente pentru coaste de porc (1 plic de la knorr)
  • sare, piper, pasta de ardei rosu
  • vin alb
  • cartofi rosii
  • praf de usturoi cu ardei rosu
  • usturoi
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de porc rumenit la cuptor:

Bucata de carne o lasam intreaga si o condimentam cu o zi inainte: o crestam in felii ,o ungem bine cu o parsta de usturoi, sare, condimente pudra pentru coaste de porc, pasta de ardei, piper; turnam vin alb si o tinem asa la frigider o zi , acoperita.

 A doua zi o punem in tava la cuptor la 180 grade pt cca 2 ore, pana e bine rumena.. O intoarcem pe ambele parti din cand in cand.

Cartofii se curata si se tau bucati mai mari, se fierb in apa cu sare pe jumate, ii strecuram bine si inainte de servire ii prajim in baie de ulei fierbinte. Ii condimentam cu sare si pudra de usturoi cu ardei.

Servim cu salata verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc rumenit la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

ieri la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

pe 08.07 la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi natur cu sos de marar si cotlet de porc la tava