Piept de pui crocant

de Adele in Pui, 17 Apr 2015 | 4389 vizualizari

 

Poate cel mai iubit snitel de catre cei mici si de catre cei mari :P

 

INGREDIENTE

  • 300 gr piept de pui.
  • 1 ou.
  • 1 lingura lapte.
  • sare.
  • piper.
  • rozmarin.
  • pesmet.
  • 2-3 linguri parmezan ras.
  • ulei pentru prajit.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui crocant:

Pieptul de pui se taie fasii subtiri, se condimenteaza cu sare, piper si cateva linguri de bere (optional) se pune la rece cateva minute.

Se pregateste oul care se bate cu lapte, sare si rozmarin (puteti folosi si alt condiment), dupa care se pregateste si pesmetul care se amesteca cu parmezanul ras.

Se pune  tigaie cu ulei pe foc, se ia pieptul de pui se trece prin ou, dupa care prin pesmet, se trece din nou prin ou si la final prin pesmet se preseaza bine si se prajeste pe ambele parti pana devine crocant si de culoare aurie.

Se scoate si se aseaza pe hartie ,astfel in cat sa se absoarbe uleiul in exces.

Se serveste cu cartofi prajiti ,pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui crocant" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui dezosate cu mustar la cuptor