Piftie de porc

de oO_ acnA _Oo in Porc, 29 Dec 2012 | 5320 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 urechi porc
  • 4 picioare porc
  • 2 foi de dafin
  • sare grunjoasa (dupa gust )
  • pieper boabe (dupa gust )
  • catei de usturoi (dupa gust)
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piftie de porc:

Spalam bine carnea de porc (daca are par o  parlim  putin la flacara aragazului).

Se aseaza intr-o oala mai mare si se acopera cu apa apoi se lasa la fiert cu cateva boabe de piper , doua frunze de dafin si  sare grunjoasa (la foc mic).Se spumeaza mereu. Trebuie sa fiarba pana cand carnea se desface usor de pe oase.

Scoatem oasele si asezam carnea pe fundul mai multor caserole catering.

Separat curatam usturoiul , il pisam si il adaugam in zeama in care a fiert carnea, mai adaugam putina sare dupa gust , apoi se strecoara si se toarna zeama in caserole.

O dam la rece cateva ore ....Pofta Buna! :),

Daca ti-a placut reteta noastra "Piftie de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]