Piure cu cascaval

de Ligia Bxl in Aperitive / Garnituri, 23 Ian 2011 | 5063 vizualizari

 

ideal atunci cand va grabiti si nu aveti preparat un pireu de cartofi,pireul acesta are o aroma deosebita

 

INGREDIENTE

  • 1 punguta si jumatate de fulgi de cartofi
  • 50 gr de cascaval
  • 2 lingurite de unt
  • delikat dupa gust
  • 700 ml de lapte
  • patrunjel uscat
  • ierburi de provincie(levantica,oregano,cimbru,busuioc)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure cu cascaval:

Se fierbe laptele impreuna cu untul si delikatul apoi se da deoparte de pe aragaz si se pun fulgii de cartofi,cascavalul ras patrunjelul si ierburile de provincie,

se serveste alaturi de o friptura cu sos si salata.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de cartofi cu somon afumat - Simplă și gustoasă

ieri la 09:30

Batoane simple cu mac - Gustul reinventat al copilăriei

pe 29.01 la 10:52

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cascaval pane