Pui Coin Vert

de silvi0ara in Pui, 13 Feb 2010 | 8373 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui dezosati si fara piele
  • 2 linguri faina
  • ulei pentru prajit
  • sare si piper dupa gust
  • 1 lingurita de coriandru macinat proaspat
  • zeama de la o lamaie
  • 300 ml apa
  • jumate lingurita zahar brut
  • un varf de cutit de delikat
  • o lingurita amidon de porumb
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Coin Vert:

Intr-o cratita se peregateste sosul dupa cum urmeaza;

Se pun 2 linguri ulei(dupa preferinta)eu folosesc uleiul de arahide,apoi se aduga zeama de lamaie,sare si piper dupa gust sau delikat,apoi coriandrul pisat si apoi zaharul. Se lasa la foc mic sa fiarba pana este gata puiul.

Pieptul de pui se taie feliute subtiri se condimenteaza cu sare si piper se dau prin faina si se prajesc in ulei pana capata o culoare aramie.apoi se adauga in sos si se mai lasa sa fiarba cateva minute.Pentru ingrosarea sosului eu folosesc o lingurita de amidon dizolvat in putina apa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Coin Vert" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]