Pui cu busuioc,scortisoara si rosii [ la tigaie]

de mihaelar63 in Pui, 29 Sep 2014 | 3443 vizualizari

 

O reteta usor de preparat, foarte simpla , in urma careia rezulta un pui rumen si aromat !!!
Cu atat mai delicioasa , puiul fiind de casa !!!

 

INGREDIENTE

  • kg carne de pui [ pulpe ,aripi , piept]
  • 200 ml suc proaspat de rosii
  • 50 ml ulei masline
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • frunze de busuioc verde
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu busuioc,scortisoara si rosii [ la tigaie]:

  1. Carnea de pui se portioneaza , se curata si se spala .
  2. Asezati carnea intr-o tigaie .
  3. Condimentati cu sare si scortisoara .
  4. Adaugati sucul proaspat de rosii si stropiti cu putin ulei de masline .
  5. Presarati frunze de busuioc .
  6. Fierbeti inabusit sub capac 40-50 minute .
  7. Daca este necesar , si sosul scade prea mult mai adaugati putina suc de rosii .
  8. Puiul este gata cand sosul a scazut si are o frumoasa culoare rosiatica .
  9. Serviti puiul presarat cu frunzulite verzi de busuioc .
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu busuioc,scortisoara si rosii [ la tigaie]" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

mihaelar63 1

30.09.2014, 16:28

Ela am vazut retete grecesti si siciliene cu scortisoara .Am mai incercat la iepure si la miel , merge foarte bine . Pe deasupra scortisoara are si virtuti terapeutice

diaconta 1

30.09.2014, 22:35

ce rumen si bun

babi5 1

04.10.2014, 19:36

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui nadusit