Pui cu sos de rosii si miere

de Miha in Pui, 13 Iun 2010 | 3997 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui si 2 aripioare
  • 1 ceapa mare
  • 3 catei usturoi
  • 400 g rosii decojite din conserva
  • 1 lingura miere
  • 100 g masline
  • 1 pahar de vin alb
  • patrunjel verde
  • cimbru
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu sos de rosii si miere:

Ceapa tocata marunt si carnea se pun la calit in cateva linguri cu ulei de masline. Cand ceapa a devenit sticloasa, iar carnea nu mai este rosie se adauga rosiile date prin blender sau taiate cubulete, in functie de preferinta fiecaruia.

Se adauga vinul si putina apa, daca mai este nevoie, atat cat sa fie carnea acoperita. Se aduce la fierbere, apoi se adauga mierea si cimbrul. Se potriveste gustul de sare si piper.

Cand sosul incepe sa scada se pun maslinele si se fierbe in continuare. Aproape de final se pune usturoiul pisat si patrunjelul tocat.

Se serveste cald cu garnitura de piure de cartofi sau orez fiert.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos de rosii si miere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (5)

Laly 1

13.06.2010, 16:08

Bine zis Ela.Merge cu limonada cu capsuni.Ne primesti Miha?

Miha 1

13.06.2010, 17:58

Poftiti, poftiti.

elena1988 1

25.03.2011, 12:30

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Copanele de pui cu cartofi si rozmarin