Pulpa de curcan la cuptor

de lilik in Curcan, 8 Iun 2011 | 6281 vizualizari

 

este f frageda si aromata...

 

INGREDIENTE

  • 1 copan de curcan de circa 1 kg
  • cateva foi de salvie
  • 1 ramurica de rozmarin
  • 3 catei de usturoi
  • 1 pahar cu vin rosu
  • sare,piper
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan la cuptor:

Spalam carnea si facem cateva intepaturi cu un cutit din loc in loc .

In fiecare intepatura punem 1/2 de catel de usturoi,apoi frecam carnea cu sare.

Tocam marunt salvia si o amestecam cu acele de rozmarin apoi presaram pe carne, pe ambele parti.

Intr-o tava punem putin ulei apoi punem pulpa,pe care presaram piper si punem putin ulei de masline.

Acoperim tava cu o foaie de aluminiu si dam la cuptorul incins la 180°.

Dupa 30-40 de minute intoarcem pe partea cealalta(lasand folia deasupra) si mai lasam 15-20 de minute dupa care dam folia jos si punem peste carne vinul,apoi mai dam la cuptor 10 minute.

Servim calda cu garnitura preferata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan in stil cipriot