Pulpite cu sos de vin si ciuperci

de Rocsi in Pui, 4 Aug 2010 | 4792 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 1 rosie mare
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 10 ciuperci intregi din conserva(sau proaspete)
  • piper
  • 1 lingurita boia de ardei
  • vegeta
  • ulei
  • 1 canita vin rosu
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpite cu sos de vin si ciuperci:

pulpele de pui se taie in doau.

se spala bine de toate surplusurile.

intr-o tigaie se pune putin ulei la incinssi se pun pulpele la rumenit cam 3-4 min.

ciupercile se spala bine se taie felii si le puneti putin si acestea sa se rumeneasca 2-3 min.

acoperiti cu apa apoi ca sa cuprinda pulpitele.

ceapa se curata si se toaca marunt.

morcovul s ecurata si se taie rondele.

rosia se curata de pielita si se taie bucati mai mati.

cam dupa 10 min can d a inceput s afiarba mancare puneti ceapa si morcovul.

mai lasati 5 min sa fiarba si puneti si rosia.

ultimele 10 min adaugati vinul,cu piper,vegeta si boia de ardei.

turnati totul peste pui si mai lasati 10 min.

sper sa va placa..pofta buna......!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpite cu sos de vin si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

pe 26.09 la 05:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]