Ratotă cu dovlecel

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 4 Oct 2010 | 3426 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 1 ceapa
  • 1 cartof mare sau 2 mici
  • 1 dovlecel
  • 1 carnacior de casa
  • 50 g cascaval ras
  • 2 linguri de ulei
  • 1 lingurita cimbrisor
  • sare, piper alb macinat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ratotă cu dovlecel:

Cartofii si dovlecelul se curata, se spala si se taie cubulete. Se da in clocot cca un litru de apa cu sare si se fierb cartofii aprox. 2 minute, in ultimul minut se adauga si dovlecelul. Se scurg bine de apa.

Se curata si se toaca ceapa si se pune la calit in ulei impreuna cu cimbrisorul. Se adauga carnatul taiat felioare, apoi legumele, se fierbe un pic, apoi se condimenteaza cu sare si piper.

Se bat ouale cu cascavalul si se adauga peste amestecul din tigaie. Se prajeste pana cand se face oul, amestecand din cand in cand.

TIPS-URI

1

In loc de carnacior se pot adauga 250 g creveti mici congelati care se fierb cateva secunde in apa cu legumele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ratotă cu dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tarta cu legume si branzeturi