Role cu branza si cascaval

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 29 Ian 2014 | 38932 vizualizari

 

Astazi am preparat din nou aluatul foietaj despre care va spuneam ca este minunat pentru un cremsnit delicios si am facut la mare viteza si aceste role tare, tare gustoase, va invit sa le savuram impreuna :) au chimen din belsug, dar desigur se pot prepara doar cu oregano sau rozmarin sau cu ce va mai place voua...

 

INGREDIENTE

  • 1 rola de aluat foietaj de casa
  • 350 gr branzeturi (cascaval si telemea in portii egale)
  • turmeric
  • chimen
  • 3 sau 4 galbenusuri de ou (pentru uns)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Role cu branza si cascaval:

http://www.bucataras.ro/retete/aluat-de-foietaj-53858.html

Aluatul de foietaj se imparte in doua bucati egale. Se intind bucatile  intr-o foaie nu foarte subtire si se taie cu rotita de pizza in fasii.

Se ia fiecare fasie si se pune pe o suprafata de lucru, apoi se unge cu galbenus de ou si se presara branza si cascavalul razuite in prealabil, se presara chimen si turmeric si se ruleaza usor. Se pun in tava tapetata cu pergament si se coc pana se rumenesc frumos.

Sunt delicioase si merg perfect cu un pahar de bere buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Role cu branza si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sandvişuri rulate