Rulada de cascaval cu ardei copti si masline

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 18 Aug 2014 | 6865 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 roata de 500 gr. cascaval
  • 2-3 linguri pasta de ardei (de la Univer am folosit eu)
  • 4 felii emmentaler
  • cateva masline negre fara samburi
  • 2-3 ardei copti
  • putina branza telemea
  • marar uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de cascaval cu ardei copti si masline:

Roata de cascaval, in ambalajul original, nedesigilat, se pune intr-un vas cu apa la foc mic si se lasa pana clocoteste apa si te topeste cascavalul.

Ardeii se coc si se curata de coaja.

Cand cascavalul s-a topit, il scoatem din ambalaj pe masa de lucru,il intindem cu facaletul, il ungem cu pasta de ardei de la Univer, aszam din loc in loc feliile de emmentaler, maslinele,fasiile de ardei copti, bucatele de branza telemea.

Presaram putin marar uscat, rulam apoi strans foaia de cascaval,la fel ca la rulada, imbracam apoi rulada obtinuta in folie alimentara sau harie de copt si dam la rece pentru cel putin jumatate de ora,pana se intareste cascavalul.

Scoatem rulada de la rece, portionam si servim.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de cascaval cu ardei copti si masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Classic

- 600 lei
2899.99 lei
2299.99 lei

COMENTARII (16)

babi5 1

19.08.2014, 13:48

Rocsi 1

19.08.2014, 22:15

Super

MotanLaOale 1

28.08.2014, 10:56

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada de cascaval