Rulouri de dovlecei

de rodica_m in Aperitive / Garnituri, 5 Iul 2011 | 19641 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 dovlecei (de marime medie)
  • 200 gr maioneza
  • 2-3 catei usturoi
  • 3 rosii
  • ulei pentru prajit dovleceii
  • o cana faina 
  • sare
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de dovlecei:

Dovleceii se spala, se sterg bine. Se taie pe lung in fasii potrivite (nici prea groase nici prea subtiri). Saram doar in momentul cand am scos dovleceii prajiti pe farfurie. (In caz contrar vor lasa multa apa).

Intr-o farfurie punem faina, fiecare felie de dovlecel o trecem prin faina pe ambele parti.

Punem in uleiul incins feliile de dovlecel infainate.

Prajim pe ambele parti.

Intr-un bol punem maioneza si usturoiul pisat, amestecam.

Rosiile se taie fasiute subtiri.

Intre timp s-au racit dovleceii. Fiecare felie de dovlecel se unge cu maioneza si se pune o feliuta de rosie in capat. Se ruleaza.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri cu branza sarata