Rulouri din piept de curcan cu prosciutto

de mamaieelena in Curcan, 7 Aug 2012 | 6109 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de piept de curcan pentru snitele
  • 8 felii de prosciutto
  • 1/2 ardei rosu capia
  • sare
  • piper
  • 1 ou
  • 2 linguri faina
  • 150g pesmet
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din piept de curcan cu prosciutto:

In prima faza se bate cu ciocanul de snitele carnea se da cu sare si piper si se da deoparte.

Acum se pregateste sosul bechamel din ou, faina si apa, evident sare si piper. Sosul nu trebuie sa fie prea gros sau prea subtire cum este compozitia de clatite(de care presupun ca stie toata lumea cantitatile si consistenta) 

Carnea pentru rulouri se pregateste astfel: peste carne se pun cate 2 felii de prosciutto una langa cealalta si la mijloc 2-3 bucati de ardei capia taiat pe lungime si apoi se ruleaza. Se dau prin bechamel si apoi prin pesmet pe toate partile.

Intr-o tigaie se pune ulei si se lasa la incins se pot pune apoi rulourile avand grija sa fie rumenite frumos pe toate partile scotand cand sunt gata pe hartie absorbanta. Se pot servi cu piure de cartofi sau cu orice alta garnitura doriti.

Pofta buna,

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din piept de curcan cu prosciutto" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan Diablo cu cartofi acordeon si sos de ciuperci