Rulouri umplute din piept găină

de ionix in Pui, 11 Dec 2010 | 7187 vizualizari

 

INGREDIENTE


  • 1 piept mare de găină
  • pudră de chilli
  • sare
  • busuioc
  • câteva cuburi de brânză topită
  • câteva feliuţe de kaizer
  • două ouă
  • pesmet
  • făină
Portii: 3
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri umplute din piept găină:

 

Pieptul de găină se spală bine, se taie felii şi se bate cu ciocanul ca pentru şnitzele, cu o folie alimentară peste carne.

Bucăţtile de piept se condimentează cu chilli, busuioc şi sare iar apoi se lasă la marinat 30 de minute.

Se ia o bucată de piept, se aşează în mijloc 2-3 felii de kaizer şi o felie de brânză topită iar apoi rulăm.

Rulouri se dau prin făină, ou bătut şi pesmet iar apoi se prăjesc în mult ulei încins.

Se pun la scurs pe şerveţele iar apoi se servesc.

Eu le-am servit cu sos de iaurt cu soia.

 

Poftă bună!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri umplute din piept găină" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

ionix 1

13.12.2010, 08:55

vă mulţumesc pentru aprecieri...

MotanLaOale 1

13.12.2010, 09:58

super bun fac si eu dar cu mai multe in umplutura

ionix 1

13.12.2010, 10:03

Vladimir, şi eu fac cu diverse umpluturi...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gaina de dupa gard