Rulouri umplute din piept găină

de ionix in Pui, 11 Dec 2010 | 7348 vizualizari

 

INGREDIENTE


  • 1 piept mare de găină
  • pudră de chilli
  • sare
  • busuioc
  • câteva cuburi de brânză topită
  • câteva feliuţe de kaizer
  • două ouă
  • pesmet
  • făină
Portii: 3
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri umplute din piept găină:

 

Pieptul de găină se spală bine, se taie felii şi se bate cu ciocanul ca pentru şnitzele, cu o folie alimentară peste carne.

Bucăţtile de piept se condimentează cu chilli, busuioc şi sare iar apoi se lasă la marinat 30 de minute.

Se ia o bucată de piept, se aşează în mijloc 2-3 felii de kaizer şi o felie de brânză topită iar apoi rulăm.

Rulouri se dau prin făină, ou bătut şi pesmet iar apoi se prăjesc în mult ulei încins.

Se pun la scurs pe şerveţele iar apoi se servesc.

Eu le-am servit cu sos de iaurt cu soia.

 

Poftă bună!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri umplute din piept găină" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

ionix 1

13.12.2010, 08:55

vă mulţumesc pentru aprecieri...

MotanLaOale 1

13.12.2010, 09:58

super bun fac si eu dar cu mai multe in umplutura

ionix 1

13.12.2010, 10:03

Vladimir, şi eu fac cu diverse umpluturi...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gaina de dupa gard