Salata cu portocale si carne de vita

de Corinuta in Salate, 22 Iul 2010 | 4442 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g sfecla rosie
  • 2 portocale
  • 500 g file de vita
  • 2 linguri de ulei
  • sare,piper
  • 1 lingurita mustar
  • 200 ml vin rosu
  • 2 linguri otet balsamic
  • 150 g salata
  • 2 cepe rosii
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu portocale si carne de vita:

Se fierbe sfecla cca. 20 de minute in apa, se curata si se taie rondele. Se curata portocalele si se separa felioarele.

Se prajeste carnea in ulei pe fiecare parte, apoi se condimenteaza cu sare si piper. Se scoate din tigaie si se unge cu mustar. Se stinge grasimea ramasa cu vin rosu si otet balsamic, se aseaza carnea acolo, se acopera cu un capac si se lasa la foc mic sa fiarba cca. 20 minute. Se intoarce de cateva ori.

Se spala salata si se scurge, apoi se taie felii. Se curata ceapa si se taie inele. Se amesteca totul cu sfecla si portocalele.

Se taie carnea si se aseaza peste salata, deasupra se toarna sosul carnii. 

TIPS-URI

1

cca. 420 kcal/portie

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu portocale si carne de vita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (10)

Corinuta 1

23.07.2010, 10:43

Julie ms

Corinuta 1

23.07.2010, 10:47

Nadina, si eu am o gramada...dar cine stie...poate intr-o zi.....

vero_closca 1

25.07.2010, 14:51

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata cu sos de mustar