Snitele din pulpa de porc

de Rahela Velicu in Porc, 10 Dec 2017 | 4179 vizualizari

 

Asa fac de fiecare data snitele si ies atat de pufoase si de gustoase!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de porc
  • 7 oua
  • 100 g faina
  • 350 g pesmet
  • sare
  • piper
  • ardei boia
  • ulei pentru prajit
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele din pulpa de porc:

Feliem carnea cat mai subtire si o batem pentru a fi cat mai frageda si mai subtire.

Punem intr-un bol faina amestecata cu piperul, ardei boia si sare, in alt bol batem ouale bine, iar in alt bol punem grisul. 

Punem uleiul la incins in tigaie.

Fiecare felie de carne o trecem prin faina, ou, pesmet, ou si o prajim in ulei incins.

Scoatem snitelele pe servet pentru a absorbi surplusul de ulei.

 

TIPS-URI

1

Carnea se da prin faina, ou, pesmet, iarasi ou, fiti fara grija se va praji bine si nu va ramane cruda.

2

Uleiul trebuie sa fie incins bine cand punem snitelele la prajit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele din pulpa de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc in sos de portocale la cuptor