Spirale tricolore, cu sos si sunca

de Ancutsa in Fusilli, 25 Aug 2017 | 5220 vizualizari

 

 Imi plac mult pastele cu sos, iar de data asta le-am pregatit alaturi de putina sunca (piept de porc si slanina afumata). Am ales pentru aceasta masa, spirale tricolore de la Gyermelyi (albe, cu spanac si cu rosii) care sunt delicioase.

 

INGREDIENTE

  • 300 g spirale tricolore Gyermelyi (albe, cu spanac si cu rosii);
  • 300 g piept de porc;
  • 50 g slanina afumata;
  • Sare dupa gust;
  • 1 lingura bulion;
  • Putin cascaval ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spirale tricolore, cu sos si sunca:

 

Se taie fasii pieptul de porc (sau alta sunca taraneasca) si slanina afumata si se rumenesc intr-o tigaie cu putin ulei incins.

 Se pun pastele la fiert in apa suficienta, cu un varf de sare si putin ulei. Se fierb al dente. Apoi se adauga cele doua tipuri de sunca si bulionul (suc de rosii sau rosii pasate), un praf de sare (dar si alte mirodenii daca doriti ) si se lasa sa fiarba pana scade un pic, iar pastele sunt fierte.

Se de pe foc, se presara cascaval ras si frunzulite de busuioc.

 Pofta Buna!

 

Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/08/spirale-tricolore-cu-sos-si-sunca.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Spirale tricolore, cu sos si sunca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fusilli cu pui, rosii si sos pesto