Stufat din piept de pui

de ArianaBala in Pui, 14 Mai 2012 | 7092 vizualizari

 

Pt. aceasta reteta m-am inspirat de aici: http://www.bucataras.ro/retete/stufat-de-pui-7679.html. Multumesc Miha pt. reteta...Simplu si mai ales DELICIOS!

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 10 fire mari de ceapa verde
  • 5 fire mari de usturoi verde
  • 1 legatura marar verde
  • 300 ml suc de rosii
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stufat din piept de pui:

-pieptul de pui il taiem cuburi si il punem la rumenit in cateva linguri de ulei; cand carnea a prins o culoare frumoasa, aurie, punem aprox. 200 ml. de apa si lasam sa fiarba la foc mic;

-ceapa si usturoiul verde le taiem in bucatele cam de marimea unui deget aratator  si le calim in putin ulei; apoi le punem peste carne;

-adaugam si sucul de rosii, si lasam sa fiarba pana ce sosul scade si carnita este facuta;

-la final adaugam mararul tocat marunt, marunt, si potrivim gustul de sare si piper si stufatul de pui este gata!

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Stufat din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

ArianaBala 1

15.05.2012, 19:14

Va multumesc frumos! Sa incercati reteta pt. ca este foarte simpla si extrem de delicioasa!

ArianaBala 1

15.05.2012, 19:15

Simona eu mi-am pus si la congelator cateva pungute cu ceapa si usturoi verde (special pt. stufat), sa ne putem bucura de el si in timpul iernii

Bya Ralu 1

11.06.2012, 11:19

minunat

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Stufat de pui