Supa crema de telina

de Catalina L in Supe, 30 Apr 2018 | 3673 vizualizari

 

Ce-mi place supa cremoasa de țelină.
Puteti face in mare cantitate si congela. Ideal de consumat seara cand veniti de la serviciu.
https://blogulluicatalina.blogspot.com/2018/04/supa-crema-de-telina.html

 

INGREDIENTE

  • 600 g țelină
  • 4 cartofi
  • 1 ceapa verde tocata
  • 2 catei de usturoi
  • 15 cl de smantana
  • 1,5 -2 l supa de legume sau pui
  • 2 linguri ulei
  • sare, piper proaspat macinat
  • cimbru, dafin
  • 50 g parmezan ras
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de telina:

Curatati si spalati legumele.

Taiati telina si cartofii in bucati.

Intr-o oala adanca incalziti uleiul.

Puneti la prajit ceapa tocata si cateii de usturoi taiati in 2.

Adaugati bucatile de cartofi si de telina. Reveniti impreuna timp de 5 minute.

Adaugati supa, puneti sare si piper, cimbru si frunza de dafin.

Acoperiti partial si lasati sa fiarba timp de 30 de minute

Indepartati frunza de dafin, scoateti si mixati legumele.

Adaugati lichidul in care au fiert  progresiv pana obtineti o supa/crema de consistenta dorita.

Puneti smantana si amestecati.

Verificati de sare si piper.

Serviti-o fierbinte cu parmezan ras.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de telina" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]