Supa cu gulii si mucenici

de mihaelar63 in Supe/Ciorbe, 16 Dec 2013 | 4968 vizualizari

 

Pastele acestea sub forma de opturi sau mucenici sunt foarte bune, deloc fainoase si nu isi pierd consistenta. Supa este deosebit de gustoasa si usoara in perioada de post.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr paste fainoase mucenici
  • 2 gulii
  • 2 rosii
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 tija telina
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • zeama de la o lamaie
  • cimbru verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu gulii si mucenici:

Legumele se curata, se spala si se taie marunt. Gulia se taie cuburi mai mari.

Se pun la fiert in 3 l apa sarata si putin ulei.

Cand morcovul este patruns se adauga pastele fainoase sau mucenicii.

Acriti dupa gust cu zeama de lamaie.

Se asezoneaza cu sare, piper, cimbru verde.

TIPS-URI

1

Cine doreste poate pune si smantana.

2

Nu aruncati frunzele fragede si tinere de la gulii, contin foarte multa vitamina C.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu gulii si mucenici" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă