Tarta cu unt de arahide, crema de branza si frisca

de Oana in , 27 Noi 2018 | 3869 vizualizari

 

Pentru acest desert am folosit noua frisca vegetala Montare D'Oro.

 

INGREDIENTE

  • Baza:
  • 200 g biscuiti de ciocolata tip oreo
  • 80 g unt topit
  • Umplutura:
  • 240 ml frisca lichida
  • 200 g unt cremos de arahide
  • 200 g philadelphia
  • 100 g zahar
  • 2 lingurite vanilie
  • Decor:
  • 250 g frisca
  • alune de padure macinate
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu unt de arahide, crema de branza si frisca:

Mixeaza biscuitii pentru blat si amesteca-i cu untul topit. Rastoarna-i in tava de tarta si preseaza-i bine la baza si pe margini. Pune tava in frigider pana pregatesti umplutura.

Mixeaza crema de branza cu zaharul pudra, adauga vanilia si untul de arahide. Amesteca bine cu mixerul. Bate frisca si amestec-o apoi in crema de unt de arahide, mixand la viteza mica pana se omogenizeaza si devine pufoasa.

Rastoarna crema peste blat, niveleaza usor si decoreaza cu frisca si alune de padure macinate.

Pune tarta la rece cel putin o ora inainte de servire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu unt de arahide, crema de branza si frisca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

ieri la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

ieri la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 17.01 la 11:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Desert choux a la Cluj