Timballo bianco

de Geanina87 in Paste, 11 Sep 2012 | 72242 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g paste
  • prosciutto cotto
  • mozzarella (cubulete)
  • cascaval (optional)
  • sos bechamel
  • Sosul bechamel:
  • 60 g unt
  • 600 ml lapte
  • 50 g faina
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Timballo bianco:

Incepem cu sosul bechamel: Se topeste untul, se adauga faina si se amesteca in continuu cu un tel. Separat, punem laptele la fiert, dupa care il adaugam putin cate putin in compozitia de unt si faina. La final punem sare si piper dupa gust.

Se fierb pastele in apa cu sare, se scurg de zeama si se amesteca cu sosul bechamel, prosciutto, mozzarella si cascavalul, toate taiate cubulete. Compozitia astfel obtinuta se da la cuptorul preincalzit (180 grade) pentru 30-35 minute, pana cand se rumeneste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Timballo bianco" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

ieri la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

ieri la 09:04

Pizza rapidă cu blat de clătite - Rapidă și delicioasă

pe 15.08 la 12:51

Gogoși rapide cu iaurt - Delicioase și aromate

pe 15.08 la 10:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1172 puncte

Valclaudia

300 puncte

vasimur

207 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Macaroane la cuptor