Tocanita de cartofi (de post)

de oana_pisicutza16 in Mancaruri de post, 10 Apr 2012 | 6900 vizualizari

 

am servit tocanita cu o salata de varza cu rosii

 

INGREDIENTE

  • O ceapa potrivita
  • O lingura de pasta de ardei
  • 15 cartofi mai marisori
  • Sare
  • Piper
  • Apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi (de post):

Se taie ceapa marunt si se caleste in putin ulei

Peste ceapa calita se adauga pasta de ardei

Se curata si se taie cartofii cubulete

Se pun si cartofii peste ceapa, se adauda apa si se lasa sa fiarba

Se adauga sarea si piperul dupa gust

Se serveste calda 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi (de post)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de cartofi cu masline