Tocanita de ceapa, ardei si pulpa de porc

de Dea_Dea in Porc, 11 Iul 2013 | 3726 vizualizari

 

O tocanita delicioasa care se face repede!

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 1 ardei rosu
  • 400 gr pulpa de porc
  • 1 lingura pasta de rosii
  • 200 ml apa
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare
  • piper
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ceapa, ardei si pulpa de porc:

Carnea se taie cubulete si se pune in cratita cu ulei. Se lasa 5-10 min . pana isi schimba culoarea.

Se adauga ceapa si ardeiul tocate.Se pune sare, piper si pasta de rosii.

Se amesteca si se pune apa si se lasa la fiert 30 min pana scade putin.

La final se pune patrunjel.

POFTA BUNA!!

TIPS-URI

1

Se poate pune ceapa verde.

2

Carnea de porc se poate inlocui cu cea de pui.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ceapa, ardei si pulpa de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

CookieMonster 1

11.07.2013, 16:23

ce-mi palce cu ceapa

Valclaudia 1

11.07.2013, 21:28

fac si eu, doar ca pun mult mai multa ceapa, iese un fel de sos...

Dea_Dea 1

12.07.2013, 08:39

Claudia stiu draga mea , dar sotului ii place mai zemoasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana de ceapa cu carne de porc