Tochitura de porc la ceaun

de AnyCostescu in Porc, 25 Sep 2012 | 18866 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe mari
  • 100 ml ulei
  • 500 g carne de porc cu un pic de grasime pe ea
  • 2 carnati de porc
  • 300 g muschi de porc afumat
  • condimente
  • usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura de porc la ceaun:

Ceapa se caleste in ulei pana se aureste. Se pune carnea de porc taiata si se lasa pana se rumeneste, se pun si carnatii si muschiul. Se acopera cu apa si se lasa sa fiarba. Daca mai trebuie se completeaza cu apa. Se lasa sa scada toata apa pusa.

Se serveste cu cartofi prajiti, mamaliguta, branza de oi rasa si ou prajit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura de porc la ceaun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 850 lei
1699.99 lei
849.99 lei

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

Barista Max Espresso Machine

- 801 lei
2799.99 lei
1999.00 lei

COMENTARII (13)

_Alina_ 1

26.09.2012, 09:05

vreau si eu o portie zdravana ca tare bine mai arata

Sim0na 1

26.09.2012, 21:49

Si noi punem ceapa la tochitura de porc.. doar ca pe la jumatatea perioadei de prajire si intreaga. Ii da un gust dulceag
Ce pofta mi-ai facut..

elucubratiiculinare 1

02.10.2012, 22:47

nu refuz niciodata asemenea ospat

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2285 puncte

oanapl

1086 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

abstract01

400 puncte

vasimur

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu porc si cartofi