Varza a la Cluj

de Criss in Mancaruri cu carne, 5 Aug 2011 | 7001 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza cam de 1.5 kg
  • 500 g carne tocata
  • 1 ceasca orez
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 3 rosii
  • 200 ml suc de rosii
  • marar si cimbru
  • sare, piper
  • smantana
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza a la Cluj:

Varza se taie ca si pentru salata,se freaca putin cu sare,apoi se caleste in ulei. Puteti adauga cimbru, suc de rosii, sare,piper, etc. Eu am preferat sa pun doar sare si piper, adaugand ulterior un strat de rosii, marar si cimbru. Separat se toaca ceapa, se caleste in ulei,se adauga carnea tocata,orezul,morcovul ras si putina apasi se lasa sa fiarba pana cand orezul e fiert. Intr-un vas termorezistent punem un strat de varza calita, peste ea asezam felii de rosii decojite in prealabil, marar si cimbru proaspat, apoi compozitia de carne cu orez, din nou varza iar deasupra ultimul strat va fi format tot din felii de rosii, cimbru,marar.  Turnam deasupra suculde rosii si punem in cuptor vreo 40 de minute. Se serveste cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza a la Cluj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte Black

- 600 lei
1399.99 lei
799.99 lei

COMENTARII (17)

ionela2682 1

06.08.2011, 14:41

mamaieelena 1

11.08.2011, 07:02

Criss 1

18.08.2011, 15:14

Multumesc dragele mele.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]