Vinete Evantai

de amalia01 in Mancaruri de legume, 27 Mar 2016 | 4489 vizualizari

 

Atunci cand ai la dispozitie o gradina ca a parintilor mei, mancarurile cu legume devin preferatele familiei. 
Mi s-a facut dor de vinetele mamei si, desi nu are ...inca!...in gradina, nu mi-a fost usor sa o pregatesc.

 

INGREDIENTE

  • 3 vinete potrivit de mari
  • bacon
  • cascaval
  • 6 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 3 rosii mici
  • porumb boabe
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete Evantai:

Vinetele le speli bine si le tai pe lungime, pana la cotor, dar in asa fel incat sa nu se desprinda feliiile.

Condimentezi vinetele cu sare si piper.

Intre feliile de vanata asezi felii subtiri de bacon, cascaval si usturoi.

Asezi vinetele intr-un vas ermorezistent pe care l-ai uns cu ulei. Acoperi cu hartie pentru copt si dai la cuptor pentru 45 de minute.

Indepartezi hartia si adaugi deasupra vinetelor rosii tocate marunt, boabe de porumb si cascaval ras. Mai lasi la foc mic inca 15 minute.

Servesti cu dragoste imediat, alaturi de familie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete Evantai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]